Iulia Ionescu petrece "altfel" cu colegii de la şcoală!

+2 click pentru
galerie

Iulia Ionescu

Iulia Ionescu, minora care fugit la mănăstire în luna februarie, nu conteneşte să surprindă cu activităţile inedite. După ce reporterii SPYNEWS.ro au descoperit mica petrecere a elevelor de la Liceul Sf. Sava în care fetele se cinsteau cu bere, Iulia a avut parte de o zi cu totul şi cu totul...diferită.

Este clar că Iulia duce o viaţă de adolescentă deloc plictisitoare. La doar 15 ani a reuşit să şocheze pe toată lumea cu alegerile ei. Zilele trecute, eleva liceului Sf. Sava, împreună cu colegele ei au avut parte de o activitate extrem de specială. Acestea au postat pe Facebook o fotografie inedită. Fetele se mândresc cu operele lor de artă. Desene abstracte pe baza cărora fetele se amuză pe site-ul de socializare . 

"Nu numai că facem artă, ci suntem artă", au scris fetele.

De aici glumele au început să curgă. "Maidanezi fără număr", "Sara este şefa haitei", au continuat ele.
Deşi ai crede că asta învaţă elevii liceului Sf. Sava, de fapt, este vorba despre "Săptămâna altfel", o campanie a Ministerului Educaţiei în care elevii fac tot felul de activităţi care nu au nicio legătură cu învăţatul, ci mai multă recreere.

Voia să se călugărească

Iulia Ionescu a dispărut de acasă în luna februarie şi timp de patru zile a bătut la porţile mănăstirilor din Neamţ şi Suceava, unde ar fi încercat să se călugărească, după cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa.

Citeşte şi:

De la viaţa monahală, la bairam cu bere! Iulia Ionescu îşi sărbătoreşte libertatea cu alcool!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro