La aşa ceva nu te-ai gândit niciodată! Ai avut silicoane? Iată metoda horror prin care poţi să îţi faci sânii să arate perfect!

Sursa Foto Metro.co.uk

Doctorul Charles Runels a inventat o procedură care ar putea revoluţiona chirurgia plastică pentru totdeauna. Mastopexia este o metodă este foarte simplă, prin care femeile care au sânii lăsaţi sunt ridicaţi pentru a arăta mai estetic.Charles Runels ia sânge din mâinile pacientelor şi le injectează înapoi în sânii pacientelor. Rezultatele sunt miraculoase şi se îmbunătăţesc de la lună la lună. Sângele favorizează producţia de colagen, ceea ce înseamnă că vasele de sânge din sâni se regenereză.

Acest tratament neobişnuit are afecte imediate şi vizibile. Sânii se ridică şi arată mai estetic.Medicul susţine că procedura nu este pentru toată lumea, ea fiind indicată cu precădere femeilor care au avut implanturi de silicon şi le-au scos.

"Sângele face minuni, credeţi-mă pe cuvânt. După ce implanturile sunt îndepărtate, mai ales după perioade lungi de timp, ţesutul rămâne afectat şi nu arată deloc bine. Sângele ajută pielea să se regenereze, iar efectele sunt imediate", a spus Runels.

Mai mult decât atât, această procedură în 80% din cazuri micşorează sfârcul femeii care a avut implanturi.

Sursa Foto Metro.co.uk

T.S

Citeşte şi:
Caz şocant la Cluj Napoca! O profesoară de la Universitatea Babeş – Bolyai a murit la o lună după ce s-a spânzurat într-un dulap de haine

Sânii tăi prezintă aceste modificări? Atenţie, trebuie să mergi la medic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro