La doar trei ani, acest băieţel a fost umilit în autobuz de un copil mai mare! Când vei auzi motivul nu o să îţi vină să crezi că e real

Sursa foto: Facebook

Un băieţel de numai trei ani din Marea Britanie a fost  umilit în autobuz de către nişte copii mai mari dintr-un motiv incredibil chiar sub privirile neputincioase ale mamei lui.

Femeia a povestit pe Facebook că fiul ei a fost ameninţat doar pentru faptul că are părul roşcat şi este un pic diferit faţă de ceilalţi copii.

„Astăzi, mi s-a rupt inima. În timp ce călătoream cu autobuzul, fiul meu de 3 ani a fost umilit de un băiat care nu avea mai mult de 13 ani. Din nefericire, nu este prima oară când se întâmplă asta și știu că nu va fi nici ultima oară. Și pentru ce? Pentru că este roșcat.

I-a spus băiatului meu frumos că cei de la Protecția Copilului vor veni să-l ia pentru că are o culoare atât de dezgustătoare a părului. Apoi băiatul s-a întors către un alt adolescent și i-a spus că, dacă ar avea un copil roșcat, l-ar omorî. De atunci, băiatul meu mă tot întreabă dacă nu pot să-i schimb culoarea părului pentru ca oamenii să-l placă.

Am scris acest mesaj pentru că vreau să-i arăt fiului meu că, în lume, sunt mai mulți oameni buni decât oameni răi. Că sunt foarte mulți oameni care nu te judecă pentru felul în care arăți”
, a scris Lauren Russel pe Facebook, conform Antena 3.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Pare o fotografie obişnuită cu un bebeluş, dar priveşte mai bine imaginea. Un detaliu a ajutat-o pe mamă să-i salveze viaţa copilului

VIDEO / Este considerat un adevărat miracol medical. Sfidează toate legile și demonstrează că se poate orice


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro