Lacrimi de durere! Cerasela, tânăra din Botoşani măcinată de o boală cruntă, a murit: "Te voi iubi mereu. Să mă aştepţi!"

+4 click pentru
galerie

Cerasela © Facebook

Cerasela Mihovici este o tânără din Botoşani care şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena în urma unei boli foarte grave care a măcinat-o ani de zile, aşa cum informează observator.tv.

Povestea dramatică a tinerei a început în anul 2011 când a avut nevoie de un transplant de plămân şi a fost operată la Spitalul Universitar din Viena. Dar, drama sa a continuat, iar boala necruţătoare nu a fost învinsă. La doar patru ani de la operaţie au apărut complicaţii din cauza unei bacterii provenită de la o răceală.

Astfel, după alte tratamente, în 2016, Cerasela a primit un nou plâmân, fiind operată încă o dată la Viena.

Dar organismul tinerei fete a cedat în urma complicaţii, iar aceasta s-a stins din viaţă prea curând, lăsând în urmă doar durere şi suferinţă. 

"Te voi iubi mereu viață mea. Vei rămâne mereu în inima mea! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică și să mă aștepți și pe mine!" a scris sfâşiat de durere soţul ei. 

"Prietenă mea dragă, Any Cerasela Mihovici, noi spunem că e mult prea devreme😌 Dar Dumnezeu a spus ajunge suferința ta și te-a chemat la El. Ai lăsat în urmă ta multă suferință, Dumnezeu să îi mângâie pe toți" a transmis un alt apropiat. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro