Lacrimi de durere pentru Carmen, cunoscuta cosmeticiană care a murit subit în braţele soţului. Cauza decesului este nimicitoare

+3 click pentru
galerie

Carmen Borota © Facebook

Lacrimi amare şi multă durere a lăsat în urmă dispariţia fulgerătoare a unei cunoscute cosmeticiene, iubită de mii de persoane.

Aceasta a murit subit la numai 42 de ani, chiar în brațele soțului ei, aşa cum informează observator.tv.

Carmen Alina Borota avea 42 de ani și era mamă a două fete, una dintre ele studentă la Medicină, iar cealaltă, o fetiță în vârstă de numai 6 ani.

Carmen era o persoană iubită, cunoscută şi apreciată de toată lumea din municipiul Carei, județul Satu Mare. Aceasta avea talentul de a înfrumuseţa femeile şi lumea îi aprecia munca.

Carmen Borota nu suferea de vreo boală şi era sănătoasă, dar a suferit un infarct care i-a fost fatal și a murit în brațele soțului ei.

Soţul acesteia a apelat imediat numărul unic de urgență 112, iar un echipaj medical a venit la fața locului și a încercat să o salveze. Din nefericire toate eforturile acestora au fost în zadar. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro