Legătura sinistră dintre patronii Clubului Colectiv şi "Măcelarul de la Perla"!

Patronii Clubului Colectiv şi asasinul Gheorghe Vlădan au în comun mai mult decât nişte oameni nevinovaţi pe conştiinţă!
Pe "Măcearul de la Perla" Gheorghe Vlădan şi "piromanii de la Colectiv" - administratorii George-Alin Atanasescu, Paul-Cătălin Gancea şi Costin Mincu - nu îi leagă nu doar moartea violentă a unor persoane inocente. Aceştia au fost şi... vecini! Firma deţinută de patronii acuzaţi de uciderea a 31 de persoane are sediul social exact lângă casa lui Vlădan, pe Strada Olimpului din Sectorul 4 al Capitalei.
Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Gancea sunt acuzaţi de ucidere din culpă, vătămare din culpă şi distrugere calificată, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare. În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de încălcarea legii privind calitatea în construcţii.
Asasinat înfiorător
Pe 5 martie 2012, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan (foto sus), şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite. În ziua masacrului, Gheorghe Vlădan fusese citat telefonic să se prezinte la Secţia 14 Poliţie din Capitală, unde soţia sa îl reclamase în data de 1 martie 2012 pentru ameninţări. Florina Vlădan declarase la poliţie, în 1 martie 2012, că soţul său, cu care se afla în acţiune de divorţ, termenul de judecată fiind 7 martie, o ameninţa şi că este deţinătorul unei arme cu foc, însă autorităţile nu au grăbit soluţionarea plângerii, iar după patru zile femeia a fost ucisă. Gheorghe Vlădan vorbea la telefon când a intrat în coaforul din complexul Perla, apoi a discutat cu soţia sa, după care a ieşit pe holul unităţii, unde îl urmase casiera Mariana Bendre, căreia i s-a adresat. Imaginile înregistrate de camerele video aflate în salon redau momentul în care bărbatul şi-a scos de undeva din spate pistolul Glock de 9 milimetri, cu care a împuşcat-o în piept pe soţia sa, care venise înspre hol, apoi a tras două gloanţe în casieră, după care a intrat în camera unde era frizeria şi a continuat să tragă. Bărbatul s-a întors în cealaltă cameră, unde era coaforul, şi a împuşcat-o în cap pe casiera rănită, care o proteja cu corpul său pe Florina Vlădan, apoi a continuat să tragă în coafor.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro