Legionarul Mariei Marinescu iese din puşcărie ca să-şi regleze conturile în România!

Emoţii mari pentru Maria Marinescu: fostul soţ, arestat pentru trafic de droguri, se întoare de urgenţă în ţară, pentru a-şi regla nişte conturi!
La finele acestei luni, Frank Colin fostul soţ al Mariei Marinescu, este aşteptat în faţa judecătorilor din Capitală, pentru a da cu subsemnatul într-un dosar în care este acuzat că a făcut nişte jonglerii cu documente oficiale. Cei care l-au dat pe mâna magistraţilor sunt nişte foşti parteneri de afaceri, care au cerut anularea mai multor acte perfectate de Frank Colin la un notar care va ajunge şi el în faţa instanţei. Şi, fiindcă Frank Colin nu s-a prezentat la niciun termen, fiind arestat în Franţa, reclamanţii au cerut ca acesta să fie adus în România, sub escortă, pentru a răspunde în faţa legii.
Frank Colin se află de trei ani într-un penitenciar din Franţa, fiind acuzat că ar fi liderul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion cu 700 de kilograme de cocaină la bord a fost descoperit pe Aeroportul Punta Cana din Republica Dominicană. Din puşcărie, el a divorţat de Maria Marinescu, în urmă cu jumătate de an. Instanţa a decis că "reclamanta va reveni la numele avut anterior căsătoriei, acela de MARINESCU MARIA- VIVIANA. Stabilește exercitarea autorității părintești în mod exclusiv în sarcina reclamantei, pentru minorul Levyn Joseph Frank Colin. Stabilește locuința minorului la domiciliul mamei. Obligă pârâtul la plata pensiei de întreținere în beneficiul minorului în suma de 243,75 lei lunar, începând cu data pronunțării hotărârii și până la majoratul acestuia sau alte dispoziții".
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest