Liber la despăgubiri! Guru Bivolaru poate cere daune de la stat

Judecătorii bucureşteni au dispus rejudecarea dosarului în care Gregorian Bivolaru cere despăgubiri pentru suferinţele suferite în vremea comuniştilor, acceptând, tacit, că guru are dreptate.

Tribunalul Bucureşti a admis recursul formulat de Gregorian Bivolaru după ce Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea acestuia ca inadmisibilă. O mică victorie pentru bărbatul condamnat deja definitiv la şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

30.000 de euro despăgubire

Guru nu este la prima cerere de acest fel. Curtea de Apel Bucureşti a respins deja un dosar similar. Suferinţa celui urmărit în anii '70 "pentru răspândire de materiale obscene" avea atunci şi un preţ: 30.000 de euro. Guru a şi trimis prin poştă, din Suedia, o scrisoare către Tribunalul Bucureşti, în care susţinea că în timpul regimului comunist a fost torturat şi condamnat pe nedrept.
Bivolaru a fugit din România în aprilie 2005, după ce anchetatorii deschiseseră mai multe dosare penale pe numele său. Bivolaru a obţinut azil politic în Suedia, deşi în România este dat în urmărire generală.

Citeşte şi  Ofrandă pentru "Guru" Bivolaru. Şi-a obligat fiicele virgine să facă sex cu liderul MISA!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro