Lichiorul care te vindecă de gastrită. Ingredientele de prepare a leacului se găsesc în bucătăria ta!

Lichior Caise © pixabay.com

Pentru cei care suferă de gastrită există un remediu naturist care poate ajuta la ameliorarea bolii. Lichiorul de caise, căci despre el este vorba, reprezintă o alternativă extrem de simplă prin care fiecare suferind îşi poate îmbunătăţii starea de sănătate. 

Oamenii care suferă de gastrită au la îndemână lichiorul de caise, un remediu naturist care are ca obiectiv ameliorarea neplăcerilor cauzate de boală.

Preparea medicamentului naturist este la îndemână oricărui om, îngredientele găsindu-se în gospodăria fiecărui român.

Pentru a prepara lichiorul care te vindecă de gastrită avem nevoie de urmatoarele ingrediente: caise foarte coapte, 400 de ml de apă plată, 2 linguri de pulbere de mentă, o cană cu miere de albine polifloră, precum şi un litru de alcool de 96º. 

După ce avem toate ingredientele se începe prin a spăla foarte bine caisele. După ce sunt spălate, acestea sunt trecute printr-un storcătorul de fructe. În urma stoarcerii trebuie obţinut un litru de suc.

În acelaşi timp, punem apa la fiert, iar când a dat în clocot trebuie luată de pe foc şi adaugată mentă. După ce este adăugată menta, produsul este acoperit şi lăsat la infuzat timp de 4 ori. La final, conţinutul este strecurat printr-un tifon.

După paşii precedenţi, infuzia de mentă se amestecă cu sucul de caise, mierea și alcoolul. Ele se omogenizează totul cu o lingură de lemn. Trebuie făcut acest proces până ce mierea este complet dizolvată . După ce acest proces este încheiat se lasă la macerat timp de 3 zile, la loc întunecos.

După ce a trecut termenul de trei zile, se filtrează totul cu ajutorul unui tifon și se păstrează în recipiente din sticlă, la loc rece și întunecos. De preferabil este ca acestea să fie de culoare înschisă. 

Remediul obţinut se administrează câte 30 de picături, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea meselor principale. Lichiorul de caise un timp de valabilitate de 30 de zile, după care se face o pauză de 10 zile. 

Lichiorul de caise mai este eficient şi în caz de: vedere slabă, gută, constipație şi artrită, informează site-ul doxologia.ro

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro