Lidia, fiica cea mare a lui Vadim, nu mai vrea să audă de Gigi Becali: "Îl rugăm să uite de familia noastră"

Soţia şi cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor nu vor să mai audă de Gigi Becali. Latifundiarul a făcut o afirmaţie referitoare la câinii Tribunului care le-a supărat teribil.

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că nu mai are nevoie de niciun ajutor din partea lui, după ce Gigi Becali a declarat că nu intenţionează să dea bani şi pentru câinii pe care îi avea Tribunul.

"Eu o să vorbesc cu soţia lui şi o să ajut într-un fel. Fetiţa a spus că o să aibă grijă de căţei. Nu-mi place să fiu ipocrit. Ori vrei să supravieţuieşti, ori vrei să ţii câinii? Una din două. Nu mă obligă nimeni şi n-o fac din ipocrizie, o fac din dragoste, dar dacă ajut, nu mă duc eu să dau mâncare la câini din banii mei", a declarat Gigi Becali.

Lidia, fiica cea mare a lui Vadim, a fost foarte deranjată de afirmaţia lui Becali. "Îl rugăm să uite de familia Vadim Tudor. Ce am auzit azi este o jignire adusă memoriei tatălui meu. Toţi câinii noştri erau de asemenea copiii tatălui meu, că ştiţi cât a iubit animalele. Nu i-am cerut nimic domnului Becali, nici pentru a supravieţui, nici pentru câini. Nu am cerut nimic nimănui pentru a supravieţui, ci să ducem mai departe valorile în care a crezut tatăl meu, valorile poporului român. Tata asta şi-ar fi dorit", a spus fiica lui Vadim, potrivit România TV.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro