Lovitură după lovitură pentru văduva lui Dan Spătaru! Soţia regretatului artist nu mai are linişte

Văduva regretatului artist Dan Spătaru nu mai are linişte. Când credea că a scăpat de probleme şi că va putea să îşi crească liniştită nepoţica, Sida Spătaru a mai primit o lovitură...
Alături de alte două femei, Sida Spătaru a fost dată în judecată de 13 persoane din judeţul Bacău, care au solicitat împărţirea unei averi considerabile. Mai exact, câteva zeci de hectare de pădure, potrivit informaţiilor intrate în posesia SPYNEWS. Procesul aflat la al şaselea termen se anunţă de durată, întrucât instanţa a solicitat mai multe expertize şi a dispus chiar şi realizarea unui arbore genealogic, pentru a stabili gradele de rudenie între reclamanţi şi pârâte. 
Victimă a unei erori
Acesta al doilea proces, în decurs de un an, în care este târâtă Sida Spătaru. SPYNEWS a dezvăluit, anul trecut, că femeia a fost dată în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar, instituţie aflată în subordinea Primăriei Capitalei, care se ocupă de administrarea locuinţelor şi spaţiilor din fondul imobiliar de stat şi al Municipiului Bucureşti. Motivul pentru care instituţia a acţionat-o în instanţă pe văduva lui Dan Spătaru păre a fi o datorie neachitată. "Eu nu ştiam nimic despre acest proces. Nu am primit nicio citaţie, nu m-a informat nimeni. Eu am vândut casa în urmă cu doi ani. Era proprietatea noastră, nu era locuinţa statului. Chiar nu înţeleg ce se petrece. Noii proprietari locuiesc în SUA. Este posibil să fie vorba de vreun impozit pe terenul de sub casă, pe care noii proprietari nu l-au achitat, iar în evidenţe să figurez eu, in continuare. Dar eu am vândut totul, cu acte în regulă. Dacă aş fi avut datorii, nu puteam să vând", a declarat, la momentul respectiv, văduva lui Dan Spătaru. Şi, drept dovadă că femeia a fost victima unei erori, după câteva luni, instituţia a renunţat la proces.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro