LUMEA ESTE ÎN PERICOL! Teroriştii au ameninţat întregul mapamond! "În curând toată lumea va simţi amărăciunea"

Coşmarul francezilor pare să fi fost doar începutul unei serii de atacuri. După atentatele multiple de la Paris, teroriştii musulmani au transmis pe Twitter un mesaj înfiorător.

Conform Mediafax, islamiştii au creat grupuri sociale pe platforma Twitter (Paris_on_fire - Parisul în flăcări şi FranceUnderAttack - Franţa sub asediu) salutând atacuri atribuite reţelei teroriste Stat Islamic.

"Parisul arde şi, în curând, toată lumea va simţi amărăciunea", au transmis teroriştii pe Twitter.

Gruparea Jhiadistă Statul Islamic a revendicat atentatele din Paris. "Acest atac nu este decât începutul furtunii şi un avertisment pentru cei care vor să mediteze şi să tragă învăţăminte. Franţa şi cei care îi urmează calea să ştie că vor rămâne în fruntea ţintelor Statului Islamic", au anunţat în comunicatul organizaţiei.

Potrivit aceluiaşi comunicat, atacurile petrecute în urmă cu o seară sunt un răspuns la "bombardamentele asupra musulmanilor de pe tărâmul califatului".

Ce s-a întâmplat la Paris în noaptea de 13 noiembrie 2015?

În timpul concertului de Death Metal al trupei americane Eagles of Death mai multe focuri de armă au fost trase asupra persoanelor ce erau pe străzile Parisului în jurul orei 21.30. În urma atacurilor, 140 de persoane se cred a fi decedate, în timp ce alți 60 sunt rănite și 100 sunt ostatici în sala în care a avut loc concertul.

VIDEO & FOTO / PRIMELE imagini de la atacul terorist din Paris! Sunetele de gloanțe și strigătele de ajutor au cutremurat capitala Franței


Guvernul s-a reunit în ședință de urgență la miezul nopții.
”Tot ce pot să spun este că e mai grav decât la Charlie Hebdo”, a declarat un membru al forțelor de ordine prezent la Bataclan pentru AFP.

La ora 0:54, Președintele Francois Hollande a anunțat că va fi declanșată starea de urgență și că Franța își va închide frontierele. Circulația va fi restricționată și se vor realiza percheziții corporale de fiecare dată când este nevoie. Pe lângă asta, au fost cerute întăriri militare.

VEZI AICI TOATE ARTICOLELE DESPRE ATENTATELE DIN PARIS

Sursă foto: Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Românii din Paris, îngroziţi de atentatele sângeroase: "Cadavre pe jos, sânge peste tot. A fost oribil"

Liderul grupării teroriste Stat Islamic a fost UCIS!

S-au făcut deja arestări în cazul atentatelor teroriste din Paris! Suspecţii au fost reţinuţi la Bruxelles


facebook whatsapp twitter pinterest