Magda Ciumac şi-a nenorocit cumnatul! L-a lovit unde îl durea mai tare

+2 click pentru
galerie

După ce s-a despărţit cu scandal de luptătorul Tolea, Magda Ciumac şi-a băgat nasul şi în casa surorii ei, lucrându-l ca la carte pe cumnatul "broscar".

Magda Ciumac a fost, recent, martor cheie într-un proces deschis de sora ei, aflată în scandal cu soţul italian. Sora Magdei solicitase ca domiciliul copilului să fie stabilit la locuinţa sa, chemând la bară, ca martori, două persoane: o anume Mariana V. şi sora ei, Magda Ciumac. După ce au audiat-o pe bruneta care dansa pe mese, în direct, la OTV, judecătorii au decis să îi dea câştig de cauză surorii acesteia, dându-i o lovitură cumplită tatălui. 

"Admite cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu pârâtul .... Încuviinţează ca autoritatea părintească asupra minorului ..., născut la data de 30.10.2014, să fie exercitată în exclusivitate de către reclamantă, până la soluţionarea definitivă a acţiunii de divorţ. Stabileşte locuinţa minorului ... la domiciliul reclamantei, până la soluţionarea definitivă a acţiunii de divorţ", au dispus magistraţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro