Mama băieţelului din Pecineaga, dispărut de două zile, distrusă de durere: "Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină"

Mama băieţelului din Pecineaga, dispărut de două zile, distrusă de durere: "Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină" © captura video

Durere mare în familia băiețelului din Pecineaga, dispărut de acasă de patru zile. Jandarmii și polițiștii îl caută fără încetare pe copilul de opt ani care nu s-a mai întors acasă de la joacă și nimeni nu mai știe nimic despre el.

Momentan, autoritățile nu au nici o informație, iar părinții se gândesc la ce e mai rău. Tatăl băiețulului de opt ani crede că fiul său a fost răpit și chiar el este cel care l-a văzut pentru ultima oară pe minor. O amplă operațiune de căutare a fost demarată la Pecineaga și în împrejurimi, iar jandarmii au folosit chiar și câini de urmă pentru a-l găsi pe bietul băiețel

A fost răpit?

"Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, pentru că eu trebuia să merg până la muncă. Atunci când m-am întors, nu mai era acolo. Nu a fost niciodată pe-acolo. Nu ştia zona aia pe-acolo, n-a fost niciodată... e răpire", a declarat tatăl copilului.

Pe e altă parte, mama băiețelului este copleșită de durere și crede, la fel ca tatăl, că acesta a fost răpit și ascuns pe undeva, acum fiindu-i frică să mai iasă. "Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă... Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el", a declarat Alexandra Păuleţ.


facebook whatsapp twitter pinterest