Mama Elodiei, nemulţumită de pedeapsa primită de Cioacă: "A ciopârţit-o şi a lăsat un copil fără mamă! Trebuie condamnat la puşcărie pe viaţă!"

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, e în stare de şoc! Femeia este nemulţumită de sentinţa dată de magistraţi în cazul lui Cristian Cioacă şi spune că fostul ei ginere ar fi trebuit condamnat la închisoare pe viaţă.

"Ne aşteptam la o decizie mult mai aspră. Noi am cerut închisoare pe viaţă şi trebuia să primească închisoare pe viaţă pentru ce i-a făcut fiicei mele. A omorât-o, a ciopârţit-o şi a lăsat un copil fără mamă. Vom încerca acum să facem tot se poate ca să luăm copilul la noi. Oricum, băiatul trebuie consiliat psihologic după atâţia ani în care a văzut ce s-a întâmplat", a spus mama Elodiei Ghinescu, potrivit Mediafax.

Emilia Ghinescu nu a fost prezentă în sală la pronunţarea deciziei magistraţilor Tribunalului Argeş, de condamnare a lui Cristian Cioacă şi spune că va decide împreună cu avocata ce paşi va urma în continuare.

Cristian Cioacă a fost condamnat, astăzi, de Tribunalul Argeș, la 22 de ani de închisoare, dintre care 21 de ani este sentinţa pentru omor şi un an pentru profanare de morminte. Decizia nu este definitivă.

Vezi şi: Acum plânge după gratii, în 2008 jura că nu o să ajungă aşa! Uite ce spunea Cristian Cioacă despre dispariţia Elodiei! / Video

Foto: Intact Images


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro