Maneliştii vor rămâne mască atunci când vor afla ce combinaţie de milioane au făcut nişte cântăreţi de la Operă! Asta înseamnă să fii mafiot?

Mai mulţi artişti de operă, sunt suspectaţi de implicare într-un dosar de fraudă cu un prejudiciu care ajunge la două milioane de euro.
În timp ce dezbaterile legate de verificarea de către Fisc a averilor strânse de manelişti au rămas doar la nivel de discuţii, anchetatorii au descins ieri la adresele unor muzicieni care au evoluat pentru Teatrul de Operetă "Ion Dacian". Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre dirijorul George Răzvan L. şi pianista Abdula G.. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi implicaţi într-o afacere cu firme fantomă controlată de un avocat.
Pentru destructurarea grupării, poliţiştii şi procurorii Curţii de Apel Bucureşti au descins la nouă adrese  din Bucureşti, Ilfov şi Buzău. Conform anchetatorilor, prin intermediul unor firme fantomă, controlate de avocat, care era şi liderul grupării, suspecţii nu şi-ar fi declarat veniturile încasate, prejudiciul total fiind calculat la aproximativ 2.000.000 de euro.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro