Rudă a lui Florin Salam, prinsă la ciordeală! Fiul unuia dintre cei mai bogaţi interlopi a ajuns de râsul curcilor

Fiul unuia dintre cei mai bogaţi lideri interlopi din Bucureşti şi cumătru cu celebrul manelist Florin Salam a fost prins de poliţişti, ieri, la scurt timp după ce a furat oglinzile unor maşini parcate în sectoarele 1 şi 3.
Potrivit unor surse din Poliţie, Gabriel Cristian, unul dintre fiii lui Emi Pian, a fost prins în flagrant de poliţiştii Secţiei 11, după ce, împreună cu un băiat mai mare, ar fi furat oglinzile mai multor autoturisme. Sursele citate au precizat că fiul lui Emi Pian ar fi plecat la furat chiar cu una dintre maşinile de lux ale tatălui său, împreună cu doi prieteni, unul dintre aceştia fiind folosit ca şofer.
Aceştia au fost prinşi întâmplător, după ce un poliţist al Secţiei 11, care patrula împreună cu un jandarm, a observat, în jurul orei 1.00, un tânăr care a luat-o la fugă în momentul în care i-a văzut pe oamenii în uniformă şi s-a urcat într-o maşină de lux. Autoturismul a fost urmărit şi blocat pe o stradă din sectorul 3. În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit nouă perechi de oglinzi, despre care s-a dovedit că fuseseră furate de la maşini parcate în sectoarele 1 şi 3. Tatăl lui Gabriel Cristian este cumătru cu manelistul Florin Salam, iar între cei doi există o prietenie foarte strânsă. În acelaşi timp, Emi Pian este considerat unul dintre cei mai bogaţi lideri interlopi şi obişnuieşte să se afişeze la volanul unor maşini de top.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro