Maria Marinescu păstrează numele traficantului Frank Colin. De dragul copilului!

Maria Viviana Colin, cunoscută nouă sub numele de Maria Marinescu, le-a cerut judecătorilor ca după divorţ să rămână cu numele soţului ei.

Decizia de a păstra numele şi de a divorţa vine la un an după ce Frack Colin, soţul vedetei, a fost arestat pentru trafic de droguri. Conştientă că mediatizarea cazului îl va afecta pe fiul ei Levin, în vârstă de trei ani, Maria crede că soluţia cea mai bună în acest moment este separarea oficială de tatăl copilului ei. Vedeta a vorbit în exclusivitate cu spynews.ro despre gestul pe care l-a făcut, susţine ea, pentru binele familiei. "Am depus actele de divorţ la sectorul 1. Pentru copil am luat de fapt această decizie", ne-a spus Maria Marinescu.

Trafic de cocaină

Fost membru al Legiunii Străine, Colin a fost încarcerat după ce autorităţile franceze fiind suspectat că transporta stupefiante pe ruta Republica Dominicană - Franţa.  Bărbatul a fost a fost arestat de autorităţile franceze în primăvara anului trecut. Ancheta vizează un transport de peste 700 de kilograme de cocaină.

Bănuită de complicitate

Procurorii francezi care au audiat-o pe Marinescu în noiembrie, anul trecut, o suspectează de complicitate la trafic de droguri, pentru că a încercat să distrugă probe importante din dosar. Conform acestora, ea a solicitat unui cunoscut să şteargă toate documentele din calculator referitoare la biletele de avion achiziţionate de soţul ei, dinspre America de Sud către Europa. Faptă pentru care, acum, anchetatorii i-ar putea schimba încadrarea juridică, din martor, în complice, pentru că, prin această acţiune, Maria Marinescu ar fi încercat să-şi favorizeze soţul acuzat că făcea parte dintr-o reţea care aducea droguri din America de Sud.

Citeşte şi   Când soțul e în pușcărie, Maria Marinescu își face de cap! După ce s-ar fi cuplat cu alt bărbat, vedeta a uimit la un eveniment monden


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro