Marina Almăşan chemată să bată palma cu bărbatul care a înşelat-o

Vedeta a cerut în instanţă mărirea pensiei alimentare şi l-a acuzat pe fostul ei soţ că nu şi-ar fi respectat obligaţiile stabilite de judecători.

Victor Socaciu şi Marina Almăşan sunt aşteptaţi, în această dimineaţă, în faţa magistraţilor să spună dacă au ajuns la înţelegere cu privire la pensia alimentară a copilului lor. În cazul în care acest lucru s-a întâmplat rezultatul ar fi închiderea dosarului deschis de realizatoarea de televiziune pe numele fostului ei soţ.
Relaţiile dintre cei doi au devenit încordate după ce, în toamna anului trecut, Almăşan a cerut stabilirea exactă a cuantumului pensiei pe care Socaciu trebuie să o achite pentru creşterea lui Victoraş, băiatul de 16 ani al celor doi. Subiectul nu este nou. La câteva luni de la divorţul din 2012, vedeta TV se declara nemulţumită de pensia de 500 de lei pe care Victoraş o primea de la tatăl său. De aici până la scandal a fost doar un pas. Almăşan a cerut în instanţă mărirea indemnizaţiei la 1.600 de lei şi l-a acuzat pe fostul ei soţ că nu şi-ar fi respectat obligaţiile stabilite prin decizia instanţei.

Înşelată cu o preoteasă

Almăşan a recunoascut că în perioada divorţului de Victor Socaciu a fost considerată "omul negru" de către public. "Viaţa ne aduce în situaţii în care ne pare rău că nu am spus lucrurilor pe nume. Eu am aflat de relaţia extraconjugală a lui Victor cam cu un an înainte de scandal. Am mers şi am vorbit cu ea, i-am spus să-şi vadă de treaba ei, de impresariat. Am vorbit şi cu soţul ei care era preot... Vădit jenat mi-a spus că nu ştie ce să-i ma facă, că nu e prima oară", a mărturisit Marina Almăşan la emisiunea  "Refresh by Oana Turcu".

Citeşte şi

Maria Câmpina, în lacrimi! I-au luat tot! Şi coroana, şi palatul, şi jumătate de milion de euro! Pe asta nu a prezis-o!

Gura l-a băgat din nou în belele! Gigi Becali, pedepsit după ce a făcut scandal la televizor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro