Mark Zuckerberg, în scandal cu vecinii! "Am obosit să fim răbdători!"

Vecinii fondatorului Facebook sunt furioşi din cale afară. Motivul? Locurile de parcare!

Potrivit Sky News, vecinii lui Zuckerberg au început deja demersurile legale, pe motiv că bodyguarzii acestuia obişnuiesc să îşi parcheze ilegale bolizii, în faţa reşedinţei în valoare de zece milioane de dolari din San Francisco. Extrem de enervaţi, aceştia au formulat o scrisoare deschisă în care şi-au manifestat nemulţumirea şi care au împărţit-o prin cartier.

Şi nu se opresc aici! Se pare că problema parcării nu este unica, iar mai nou, vecinii sunt supăraţi şi pe faptul că Mark Zuckerberg nu mai încetează cu... renovările. "Am obosit să fim răbdători şi cu spirit civic în timpul construcţiilor care au durat atât de mult timp, cu zgomot, mizerie, blocarea străzilor, etc. După tot circul acesta, acum am rămas cu două SUV-uri argintii care ocupă permanent cele mai bune locuri de parcare", se arată în scrisoarea vecinilor care vor să îşi caute dreptatea în instanţă.

Un purtător de cuvânt al tânărului anteprenor a declarat că maşinile sunt parcate legal şi că Mark Zuckerberg este "un vecin simţit".

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro