Mărturia halucinantă a tatălui tânărului care şi-a strangulat iubita cu un colier! Familia criminalului a luat o decizie incredibilă

La opt luni de la oribila crimă comisă în Parcul Copou, tatăl criminalului care şi-a strangulat iubita cu un colier a vorbit, în premieră, despre problemele fiului său.
De câteva zile, fiul lui a fost eliberat, aflându-se în arest la domiciliu, însă, după această "vacanţă", copilul ar putea pleca într-un lung "sejur", de 15 ani, dincolo de gratii. Ionel Perju, tatăl lui Eduard Perju, criminalul din Parcul Copou, încearcă să să profite din plin de timpul pe care îl mai poate petrece alături de odrasla criminală. Surse din anturajul familiei asasinului au dezvăluit că, de când tânărul condamnat la 15 ani de temniţă a fost plasat în arest la domiciliu, până la o sentinţă definitivă, tatăl său a renunţat la mai multe contracte profitabile, doar pentru a petrece mai mult timp alături de Eduard. Pentru a-i putea asigura a fiului criminal cei mai buni apărători şi a avea bani pentru a-i trimite pachete în puşcărie, Ionel Perju a scos la vânzare şi o casă pe care o deţine în Bârlad. Acum câteva săptămâni cerea pe imobil 40.000 de euro, însă, ieri, era dispus să o dea şi cu 20.000. Contactat de reporterii SPYNEWS, tatăl criminalului a declarat că fiul lui îşi doreşte doar linişte şi că nu vea să îşi amintească de nenorocirile din ultima perioadă. "Eduard nu doreşte să discute cu nimeni. Vrea doar linişte... Nu pot să vă spun nici dacă a fost la psiholog, nici dacă a fost contactat de cineva din familia victimei", a declarat Ionel Perju (foto jos).
În urmă cu o săptămână, Tribunalul Iaşi a decis condamnarea lui Perju Eduard Ionel Adrian pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (cu premeditare) la 15 de internare într-un centru de detenţie, pedepasa maximă pentru minori. Decizia nu este definitivă şi - până la o decizie finală -  Perju va sta în arest la domiciliu. Pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu, "inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: a) să se prezinte la organul judiciar ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice direct sau indirect, prin persoane interpuse sau prin telefon, sistem informatic ori prin orice alt mijloc de comunicare, cu persoanele vătămate".
Tragedia s-a întâmplat înainte de Mărţişor, atunci când Perju a invitat-o pe Diana Gugulică (foto sus) la o întâlnire în Parcul Copou, sub pretextul că vrea să îi ofere un mărţişor şi un cadou. Fata s-a lăsat aşteptată mai bine de o jumătate de oră, iar asta a întărit starea de nervozitate şi gelozie a prietenului ei. După un schimb dur de replici, Eduard rugat-o pe Diana să se întoarcă cu spatele, sub pretextul că vrea să-i ofere cadou un colier. A scos din buzunar un colier din plastic, pe care îl luase de acasă special pentru a o ucide, i l-a pus la gât şi a strangulat-o. A fost arestat la scurt timp după faptă.
Cteste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro