Mesajul emoționant al militarilor români din Afganistan pentru cei care și-au pierdut viața în clubul „Colectiv”!

Militari români Foto: Facebook

n Afganistan drapelul tricolor a fost coborât în bernă. Militarii Batalionului 811 Infanterie Protecţia Forţei “Dragonii Transilvani” din Dej sunt alături de familiile îndoliate în urma tragediei de noaptea trecută din capitală. Dumnezeu sa-i odihnească în pace pe cei plecaţi dintre noi şi să vegheze asupra celor care suferă acum pe patul de spital. Un gând bun din Afganistan şi o rugăciune! Suntem alături de voi!”, se arată pe Facebook

Citeste mai mult: adev.ro/nx3ey3

Vestea tragediei de la clubul „Colectiv” a ajuns la mii de kilometri depărtare, iar românii aflați în întreaga lume sunt alături de familiile victimelor și se roagă pentru acestea.

Și militarii români din Afganistan au ținut să îli arate compasiunea pentru cei 27 de morți și peste 150 de răniți și au coborât drapelul în bernă, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

„În Afganistan, drapelul tricolor a fost coborât în bernă. Militarii Batalionului 811 Infanterie Protecţia Forţei “Dragonii Transilvani” din Dej sunt alături de familiile îndoliate în urma tragediei de noaptea trecută din capitală. Dumnezeu sa-i odihnească în pace pe cei plecaţi dintre noi şi să vegheze asupra celor care suferă acum pe patul de spital. Un gând bun din Afganistan şi o rugăciune! Suntem alături de voi!”, se arată pe Facebook.

V.M

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

Cutremurător! Cum s-a văzut tragedia din clubul Colectiv prin ochii unei asistente

Primele imagini cu unul dintre supravieţuitori, pe patul de spital! Imagini Şocante

Cutremurător! Cum s-a văzut tragedia din clubul Colectiv prin ochii unei asistente
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro