Mesajul EMOŢIONANT de dincolo de moarte al fetei ucise în Parcul Copou! Ce i-a transmis tatălui ei la câteva luni de la crima odioasă!

Viaţa Dianei Gugulică, o elevă din Iaşi, a fost curmată de iubitul gelos, după ce acesta a strangulat-o fără milă într-un parc, ziua în amiaza mare. Astăzi, cu durere în suflet, familia tinerei se roagă ca ucigaşul fiicei lor să plătească pentru fapta necugetată şi aşteaptă cu ardoare orice semn din partea Dianei. Vlad Gugulică, tatăl elevei, a povestit cum la câteva luni de la moartea ei, Diana i-a transmis un mesaj cutremurător, în vis.

În urmă cu câteva luni, Vlad Gugulică îşi ducea pe ultimul drum fiica în vârstă de doar 16 ani, ucisă cu sânge rece de propriul iubit. Zile întregi, bărbatul s-a legat de orice amintire a Dianei, de orice vis, orice mângâiere. Contactat de către reporterii SPYNEWS.ro, acesta a mărturisit că de curând a visat-o pe micuţa lui, care i-a transmis un mesaj. "Eu obişnuiesc să o visez, însă ultimul vis m-a cutremurat. Pentru prima oară am reuşit să comunic cumva cu ea. M-a cuprins prin spate în braţe, iar atunci când m-am întors am întrebat-o dacă are voie să se apropie de mine şi să îmi vorbească. Atunci ea mi-a răspuns: «Tati, eu mai ştiu ce am voie şi ce nu?» Apoi a dispărut. Noi încercăm să mergem înainte pentru că mai avem o fetiţă, însă este din ce în ce mai greu. În fiecare zi eu mă duc la mormântul Dianei şi mă rog pentru sufletul ei şi pentru dreptate", a mărturisit Vlad Gugulică, în exclusivitate.

Criminalul a fost trimis în arest la domiciliu

În ciuda faptei lui extrem de grave, Eduard Perju, ucigaşul Dianei a primit o veste bună. Judecătorii au fost nevoiţi să îl plaseze în arest la domiciliu până ce se va lua o decizie în privinţa condamnării lui. Tribunalul Iaşi a decis ca adolescentul în vârstă de 16 ani să fie internat într-un centru de detenţie pentru minori timp de 15 ani, însă este nevoit să îşi aştepte sentinţa acasă. "Nu sunt de acord cu această decizie şi mi se pare aberant ca acest criminal să stea acasă, în timp ce fiica mea este sub pământ din cauza lui. Nu vreau să ştiu nimic de el. Am aflat doar că a ajuns acasă, însă nu mă interesează ce face", a declarat tatăl Dianei în legătură cu decizia judecătorilor.

Gelozia l-a orbit

Tragedia s-a întâmplat de Mărţişor, atunci când Perju a invitat-o pe Diana Gugulică la o întâlnire în Parcul Copou. Fata s-a lăsat aşteptată mai bine de o jumătate de oră, iar asta a întărit starea de nervozitate şi gelozie a prietenului ei. După un schimb dur de replici, Eduard rugat-o pe Diana să se întoarcă sub pretextul că vrea să-i ofere cadou un colier. Şi atunci a strangulat-o. A fost arestat la scurt timp după faptă.

Citeşti şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro