Alertă meteo de vreme severă. Cod galben în 10 județe din țară

Alertă meteo de vreme severă. Cod galben în 10 județe din țară © arhiva

Vremea rea a pus stăpânire peste România. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi puternice, vânt și ninsori la munte, valabile până sâmbată. 10 județe sunt sub Cod Galben. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi, o avertizare de Cod Galben de vânt, valabil pentru 10 județe din țară.
Vântul va sufla cu viteze la rafală, local cu 55-60 km/h în județele: Arges, Buzău, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița, Teleorman, Constanța și Tulcea. 

Avertizarea meteorologică este valabilă până astăzi la ora 23:00.

Cum va fi Vremea în Bucureşti, vineri, 22 noiembrie  

Sfârşitul săptămânii aduce valori scăzute şi ploi! În Capitală, vineri, 22 noiembrie, vremea se răceşte considerabil. Pe timpul zilei, meteorologii anunţă maxima de 4 grade Celsius, dar temperatura resimţită va fi de -2 grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre scade până la 0 grade Celsius. De această dată, temperatura resimţită ajunge la -7 grade Celsius.

Vremea în această iarnă

Directorul executiv al ANM anunță că în lunile de iarnă trebuie o sa avem temperaturi ce vor scădea sub pragul de îngheț, dar și ninsori foarte puternice și viscolite. 

„Serviciile meteorologice care furnizează estimări pe durată lungă arată posibilitatea ca pentru cele trei luni de iarnă – decembrie, ianuarie, februarie – regimul mediu al temperaturilor în zona noastră a Europei să fie mai ridicat decât media, iar regimul precipitaţiilor să fie apropiat de norme sau uşor deficitar. Altfel spus, să avem o vreme, în media a trei luni, mai caldă decât normal şi cu precipitaţii în limitele normale sau uşor deficitare”, informează ANM. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro