Prognoza meteo 22 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 22 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 22 noiembrie. Vremea continuă să se răcească şi vineri, 22 noiembrie. Temperaturile scad considerabil, ajungând chiar şi la 0 grade Celsius pe timpul zilei. Aversele de ploaie pun stăpânire pe toate regiunile ţării.

Vremea în Bucureşti 

Sfârşitul săptămânii aduce valori scăzute şi ploi! În Capitală, vineri, 22 noiembrie, vremea se răceşte considerabil. Pe timpul zilei, meteorologii anunţă maxima de 4 grade Celsius, dar temperatura resimţită va fi de -2 grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre scade până la 0 grade Celsius. De această dată, temperatura resimţită ajunge la -7 grade Celsius.

Vremea în Iaşi

Ziua de vineri, 22 noiembrie începe cu cer parţial însorit! Mercurul din termometre ajunge până la 0 grade Celsius pe parcursul zilei, iar norii rămân pe cer. După apus, se anunţă câteva averse de ninsoare şi -2 grade Celsius în termometre. Temperatura resimtiţă în partea de est a ţării va fi însă de -4, respectiv -6 grade Celsius.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, vremea va fi ceva mai frumoasă. Deşi pe cer se va da o luptă între nori şi soare, maxima aşteptată în această regiune este de 9 grade Celsius, pe timpul zilei. După apus, mercurul din termometre scade până la 6 grade Celsius şi îşi fac simţită prezenţa aversele de ploaie.

Vremea în Cluj

În partea de vest a ţării, meteorologii anunţă temperaturi mai scăzute în comparaţie cu cele de la începutul săptămânii, vineri, 22 noiembrie. Pe parcursul zilei, maxima înregistrată va fi de 8 grade Celsius. După apus, termometrele vor arăta 0 grade Celsius. Ziua se încheie cu averse de ploaie şi în această regiune. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro