Vremea în București, vineri, 22 noiembrie. Ploi însemnate și temperaturi extrem de mici, cu maxime de doar 3 grade

Vremea în București, vineri, 22 noiembrie. Ploi însemnate și temperaturi extrem de mici, cu maxime de doar 3 grade © arhivă

Prognoza meteo pentru București, vineri, 22 noiembrie este una extrem de capricioasă. Temperaturile scad considerabil și ploile își fac simțită prezența tot mai mult. Se vor înregistra maxime de numai 3 grade în termometre, după cum anunță meteorologii. 

Meteorologii anunță schimbări mari de temperatură în București, în următoarea perioadă. Începând de astăzi, ploile au pus stăpânire pe Capitală, iar pe 22 noiembrie, vineri, vremea continuă să se răcească. 

Vremea pe ore în București, vineri, 22 noiembrie

Încă de la primele ore ale dimineții, bucureștenii se vor confrunta cu temperaturi scăzute și ploi sub formă de lapoviță. În intervalul orar 8-11 se vor înregistra temperaturi de numai 2 și 3 grade Celsius.

La ora prânzului, temperatura va fi de 3 grade, iar aceasta se va menține pe parcursul întregii zile, după cum anunță meteorologii. 

În intervalul orar 13-20 vor fi temperaturi cuprinse între 1 și 3 grade Celsius, iar noaptea va fi una deosebit de rece. 

Meteorologii anunță că seara și noaptea de vineri vor fi extrem de reci. Se vor înregistra chiar și temperaturi de 0 grade Celsius. Ploile nu vor lipsi vineri, 22 noiembrie, din Capitală, așa că este bine să nu vă uitați acasă umbrelele!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro