Vremea în București, duminică, 17 noiembrie. "Soare cu dinți" și temperaturi mai ridicate

Vremea în București, duminică, 17 noiembrie. "Soare cu dinți" și temperaturi mai ridicate © Arhiva

Prognoza meteo pentru București, duminică 18 noiembrie. Toamna și-a intrat în drepturi, iar temperaturile au început să revină la normalul perioadei. După două zile de frig și ploi, dar și acum gradele scap în termometre și sunt vești proaste pentru cei care au planificat activități în aer liber.

Temperaturile de duminică, 17 noiembrie se vor menține mai ridicate decât ar fi normal la jumătatea acestei luni de toamnă. Maxima zilei va fi de 16 grade, însă pe parcursul nopții va fi ceva mai frig, cu o minimă de 9 grade, potrivit Accuweather. Așadar, poți ieși în parc cu animalul tău de compania ori să mergi la o plimbare de seară. Nu va fi frig deloc!

Frig va fi și pe timpul dimineții. La ora 9:00 se vor înregistra 13 grade, cu cer parțial noros. La orele prânzului, respectiv la 12:00 se vor înregistra 16 grade, iar soarele își va face apariția episodic pe cer. Sunt șanse mici de ploaie, iar la ora 16:00se va înregistra maxima zilei, de 16 grade. La ora 19:00 vor fi 15 grade, cu cer parțial noros, iar la ora 21:00 vor fi 14 grade, cu șanse mici de ploaie. La ora 23:00 se vor înregistra 12 grade, minima zilei.

Când va ninge în București

Prima dată în acest sezon va ninge la București la jumătatea lunii decembrie. Primii fulgi de nea vor cădea pe data de 12 decembrie, atunci când se vor înregistra temperaturi de 2 grade. Din păcate, de Crăciun meteorologii anunță că nu va ninge.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro