ANM a anunțat cum va fi vremea în weekend. Când începe să se răcească

ANM a anunțat cum va fi vremea în weekend. Când începe să se răcească © Profimedia

Adminsitrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în acest weekend. Se anunță o creștere bruscă a temperaturilor în prima parte, în timp ce a doua parte vine cu o răcire care face temperaturile să reintre în normal.

Vremea sâmbătă, 7 martie

În special în sud, vremea va fi mult mai călduroasă decât ar fi normal pentru această perioadă. Va ploua în vest și în centrul teritoriului, sub formă de averse și, izolat, descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, în timp ce valorile nocturne vor fi între 2 și 10 grade Celsius.

Vremea duminică, 8 martie

De Ziua Femeii, temperaturile scad, ajungând să se încadreze în limitele normale pentru această perioadă. Va fi în continuare mai cald în sud și în sud-est, iar cerul va fi înnorat, ploile apărând doar local. La munte, trecător, dar și în estul Transilvaniei ar putea apărea precipitații sub formă de lapoviță și chiar de ninsoare.

Temperaturile de pe timpul zilei se vor încadra între 6 și 17 grade, în timp ce valorile nocturne vor fi cuprise între -1 și 10 grade, cel mai cald fiind pe litoral.

Cât despre săptămâna viitoare, aceasta va debuta cu o vreme închisă și cu ploi care vor cădea, local, în regiuni din sud, est, dar și în centru. Pe crește vor apărea și ninosir, iar lapovița va cădea în zonele cu altitudini mai mici.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro