ANM, anunţ oficial! Cod portocaliu de viscol! Care sunt judeţele vizate

ANM, anunţ oficial! Cod portocaliu de viscol! Care sunt judeţele vizate © arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis dis de dimineaţă cod portocaliu de viscol şi trei avertizări de cod galben. Ce zone ale ţării sunt afectate?

Iarna nu vrea să ne părăsească prea curând. Drept urmare, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de viscol, în vigoare de la ora 11:00, în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara. Rafalele vântului vor atinge între 130-140 kilometri pe oră, în timp ce zăpada va fi spulberată.

Totodată, conform specialiştilor, tot de la la ora 11:00, va intra în vigoare şi un cod galben, cu intensificări ale vântului în judeţul Caraş-Severin. Rafalele vor atinge între 60-70 kilometri pe oră.

La altitudini de peste 1.800 de metri, în următoarele trei ore, în judeţele Gorj şi Vâlcea, intensificările vântului vor atinge rafale până la 90-100 kilometri pe oră, zăpada fiind împrăştiată. 

Codul galben este extins în judeţul Sibiu, în localităţile Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Roşia, Turnu Roşu şi Boiţa, cu intensificări ale vântului ce vor atinge 55-65 de kilometri pe oră.

Vremea în Bucureşti, 2 martie

Primăvara a venit în Bucureşti, iar termometrele arăta o maximă de 20 de grade Celsius şi o minimă de 4 grade. Cerul va fi noros, însă soarele va reuşi să iasă dintre nori.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro