ANM, anunț surprinză despre iarnă! Ce temperaturi anormale ne așteaptă, în următoarea perioadă

ANM, anunț surprinză despre iarnă! Ce temperaturi anormale ne așteaptă, în următoarea perioadă © arhivă

Meteorologii fac anunțuri neașteptate cu privire la starea vremii, de la o zi la alta. Dacă până acum ANM a informat că vine „iadul alb” în România, se pare că temperaturile cresc în mod anormal și vor ajunge, în următoarele săptămâni, chiar și la maxime de până la 10-12 grade Celsius. 

Când credeam că iarna ne bate la ușă și ne declaram speriați de primii fulgi de nea, care au căzut în mai multe regiuni din România chiar de 1 decembrie, se pare că fenomenele meteo vor să ne ocolească!

România, sub temperaturi anormale în următoarea perioadă

ANM a oferit informații de ultimă oră cu privire la starea vremii și se pare că în următoarele 2 săptămâni vom avea parte de temperaturi anormale pentru această perioadă. Mai exact, meteorologii anunță că maximele vor ajunge chiar și la 10-12 grade Celsius în mai multe regiuni din țară, iar ninsorile nu prea se mai grăbesc să-și facă apariția. 

Cele mai călduroase zone din România vor fi, în următoarele 2 săptămâni, cele din sudul țării, dar și de pe litoral. Acolo, meteorologii anunță maxime chiar și de 12 grade Celsius, cer senin și soare din plin!

Cu toate acestea, regiunile montane nu se bucură de aceeași prognoză. Meteorologii anunță că pe culmile munților va ninge slab spre moderat, în următoarea perioadă, așa că iubitorii de senzații tari pot să se echipeze corespunzător pentru o distracție pe cinste, pe pârtii!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro