Anunţ ANM de ultimă oră! Temperaturi scăzute şi ninsoare în aproape întreaga ţară

Anunţ ANM de ultimă oră! Temperaturi scăzute şi ninsoare în mai multe zone din ţară © fotografie simbol: arhivă

Meteorologii nu vin deloc cu veşti bune! A fost emisă o informare meteo de ultimă oră, cu privire la schimbările din următoarele zile. Începând de astăzi sunt aşteptate precipitaţii mixte în vestul, centrul şi nord-estul ţării, ulterior ajungând în întreaga ţară. 

Informare meteo: 29 octombrie, ora 14:00 – 01 noiembrie, ora 10:00

Începând de azi, 29 octombrie, şi până vineri, 1 octombrie, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada.

ANM anunţă că intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Între timp, ANM a emis şi un cod galben pentru judeţele Tulcea şi Constanţa. Este semnalată ceaţă, care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Acesta este valabil până astăzi la ora 12:00. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro