Anunț ANM! Frig în toate zonele țării. În ce județe va ninge

Anunț ANM! Frig în toate zonele țării. În ce județe va ninge © arhivă

Când toată lumea spera ca primăvara să-și intre în grații, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie vin cu vești proaste. Începând de mâine, vremea rece se instalează din nou pe plaiurile nostre. În ce județe din țară va ninge? 

Este sfârșitul lunii martie și toată lumea se aștepta ca pandemia să dispară și să iasă afară, la plimbare, în plină căldură. Ei bine, lucrurile nu stau conform planului, iar Administrația Națională de Meteorologie vine cu vești proaste. Începând de marți, 31 martie, termometrele vor scădea considerabil, iar în unele județe va ninge. 

Vremea se va răci de astăzi, mai ales în nord și centrul țării, dar și în vest, unde valorile termice se vor situa sub media anuală. De asemenea, se prezintă înnorări în regiunile intracarpatice, dar și în cele estice. Vântul va sufla și el cu putere în nordul și vestul țării, rafalele ajungând la 45-55 kilometri pe oră.

Pe vârfurile munților, viteza vântului va atinge 65-70 kilometri pe oră, ninsoarea fiind viscolită. Temperaturile vor fi cuprinse între 5 grade Celsius în nordul Moldovei și 21 de grade Celsius în sud-estul Munteniei. Va ploua în Maramureș, Transilvania, iar în nordul Moldovei precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. 

În București, vremea va rămâne în continuare normală. Temperaturile maxime vor atinge 17-18 grade Celsius, iar cele minime 5-7 grade Celsius. Ploile își fac și ele prezența în cea de-a doua parte a intervalului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro