Mărturii cutremurătoare ale unei asistente din Arad! “Ne e frică să spunem adevărul. La noi mori cu banii în mână”

Mărturii cutremurătoare ale unei asistente din Arad! “Ne e frică să spunem adevarul. La noi mori cu banii în mână” © pixabay

Coronavirus a reușit să pună stăpânire și pe domeniul medical. O asistentă din Arad a făcut mărturii cutremurătoare în legătură cu situația din spital!

Noul coronavirus continuă să facă victime de la o zi la alta, iar oamenii nu știu cum să mai fugă din fața virusului ucigaș din China. Cât despre domeniul medical, lucrurile nu par a fi deloc roz. Potrivit antena3.ro, o asistentă a făcut mărturii cutremurătoare în legătură cu situația din spital.

”La noi mori cu banii în mână, mori în sistemul sanitar”

Femeia consideră că oamenii sunt din ce în ce mai răi și se tem să vorbească, de frică să nu fie dați afară.Totodată, ea susține că mai multe cadre medicale s-au infectat din cauza faptului că nu au purtat costumul de protecție.

„Dumnezeu ne dă palme. Oamenii nu se trezesc nici acum, atât de mare e răutatea în lumea asta. Le este frică tuturor să vorbească, vă spun sincer. Știți de ce? Pentru că mâine riscăm să nu mai avem un loc de muncă! Știți ce greu se intră în spital... S-au infectat atâtea cadre medicale neavând costumația adecvată, mă gândesc și văd că totuși s-au infectat destule persoane. Indiferent că sunt sau nu izolați... sunt infectați.”, susține asistenta din Arad pentru sursa citată.

Femeia a ținut să completeze că a fost nevoită să-și facă testul pentru coronavirus, deoarece starea de sănătate nu era una bună, pierzându-și gustul și mirosul. Cu toate că avea suma de bani necesară, nimeni nu a vrut să-i recolteze probe. Asistenta este de părere că mori cu zile în sistemul sanitar din România!

”Oamenii sunt panicați. Eu mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis să mă duc să îmi fac testul. Vă rog să mă credeți că m-au trimis ca pe un câine de la un spital la altul, adică Municipal, Județean, Boli infecțioase... TBC. Nimeni, nimic. Am sunat și la DSP, la Timișoara. Mergeam să îmi fac testul pe banii mei, dar nici așa nu se poate. La noi mori cu banii în mână, mori în sistemul sanitar ...că nu pot, că nu au cum... trăim în lumea asta”, a spus asistenta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro