Un avion pentru evacuări medicale s-a prăbuşit în Filipine! Accidentul a fost soldat cu 8 morți

Un avion pentru evacuări medicale s-a prăbuşit în Filipine! Accidentul a fost soldat cu 8 morți © pixabay

Tragedie în Filipine! Un avion pentru evacuări medicale s-a prăbuşit. Accidentul a fost soldat cu 8 morți.

Tragedie cumplită în Filipine. Un avion pentru evacuări medicale s-a prăbuşit în această seară, în timp ce decola în Manila. În urma accidentului, toate cele opt persoane aflate la bord s-au stins din viață, potrivit presei internaționale.

Avionul decolase de la Manila cu destinaţia Haneda. Aeronava a căzut şi a fost cuprinsă de flăcări la capătul pistei de decolare. La bord se aflau trei piloți, un medic, o asistentă, doi pasageri și un mecanic de zbor, conform spuselor lui Richard Gordon, directorul Crucii Roşii filipineze.

Potrivit unor date neconfirmate oficial, cei doi pasageri erau o femeie în vârstă de 58 de ani cu dublă cetăţenie, filipineză şi americană şi un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Canada.

Atac armat într-un mall din Filipine, în urmă cu ceva timp

Bărbatul înarmat a fost paznic al complexului comercial în care a avut loc atacul. Individul a recurs la gestul extrem din cauza faptului că a fost dat afară. De supărare, a declanşat alarma la scurt timp după deschiderea centrului comercial.

S-a înarmat cu un pistol şi înainte de a intra în mall, a încercat să îşi convingă şi colegii de la fostul loc de muncă să i se alăture. Atacatorul a rănit o persoană şi a luat ostatici alţi 30 de oameni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro