ANM a emis un nou Cod Galben de vreme severă. Mai multe judeţe din ţară sunt sub avertizare

ANM a emis un nou Cod Galben de vreme severă. Mai multe judeţe din ţară sunt sub avertizare © arhiva

Administraţia Naţională de Meteorologie nu vine cu veşti tocmai plăcute referitoarea la următoarele ore. Aceştia au emis un Cod Galben de vânt, iar avertizarea vizează mai multe zone din ţară. 

ANM a emis un nou Cod Galben de vreme severă ce vor fi valabille până în această seară la ora 21:00. În Zonele de munte din judeţul Maramureş precum şi în judeţele Cluj şi Bistriţa Năsăud se vor semnala intensificări ale vânturi care la rafală vor atinge 90-100 km/h.  

Acelaşi lucru este valabil şi pentru zonele muntoase din judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, dar şi Alba, Braşov şi Sibiu. Aici vor fi semnalate intensificări ale vânturi cu rafele de la 90 la 110 km/h

Vremea în Bucureşti, marti, 5 noiembrie

Ziua de marţi, 5 noiembrie aduce cer parţial însorit. Maxima anunţată de meteorologii este de 23 de grade Celsius şi se va înregistra la ora 16! Spre seară, temperaturile vor scadea până la 10 grade Celsius, iar cerul rămâne parţial noros până a doua zi. 

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni 

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis că în următoarele două săptămâni vremea în ţară va fi neobişnuit de caldă, atingându-se valori de până la 23 de grade în unele regiuni. Totuşi, soarele nu va rămâne foarte mult timp pe cer, deoarece începând cu data de 13 noiembrie, România va avea parte de o răcire semnificativă, dar treptată, iar ploile îşi vor face din nou apariţia. 


facebook whatsapp twitter pinterest