A venit iarna! În ce regiune a nins deja, iar stratul de zăpadă a atins zece centimetri

A venit iarna! În ce regiune a nins deja, iar stratul de zăpadă a atins zece centimetri © Facebook

Iarna a venit deja în unele regiuni din Europa. În Italia a a nins, iar meteorologii anunță că un val de aer rece va ajunge în Europa, mai ales în regiunea de Vest. Ninsoarea va fi însoțită de furtuni, ploi, dar și temperaturi foarte scăzute. 

Pe rețelele sociale circulă deja mai multe imagini cu vremea extremă din Italia, acolo unde parcă mai sunt doar câteva zile până la venirea Crăciunului. La începutul lunii septembrie, a nins deja în Munții Alpi, mai exact într-o stațiune montană, acolo unde stratul de zăpadă a depășit zece centimetri, potrivit Digi24.ro.

Meteorologii anunță că un aer rece va lovi Vestul Europei, iar în Austria, Germania, Estul Franței, dar și nordul Italiei, temperaturile au scăzut deja considerabil. În partea de Sud-Est, inclusiv în România, temperaturile sunt obișnuite pentru începutul lunii septembrie. 

Mai mult decât atât, meteorologii anunță că temperaturile în România în luna septembrie vor fi chiar mai ridicate decât normalul perioadei. 

Cum este vremea astăzi, în Capitală

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu doar 21 de grade, înregistrate la ora 11:00. Treptat, pe parcursul zilei, temperaturile vor mai crește puțin, însă cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei. La ora 13:00 se vor înregistra 24 de grade, când vor apărea și ploile slab însemnate cantitativ.

La ora 15:00 vor fi 27 de grade, iar la ora 16:00 se vor înregistra 28 de grade, reprezentând și maxima zilei. La ora 19:00 vor fi 25 de grade, cu cer înnorat și vânt, iar la ora 23:00 se vor înregistra doar 19 grade, cu cer parțial senin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro