Prognoza meteo 14 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 14 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 14 august. După trei zile în care România s-a aflat sub atenţionare meteo de caniculă, temperaturile înregistrate la umbră ajungând chiar şi până la 37 de grade Celsius, miercuri, situaţia se schimbă complet.

Miercuri, atenţionarea meteo de cod calben de caniculă iese din vigoare! Meteorologii anunţă că maxima va fi de 33 de grade Celsius, iar în mai multe regiuni ale ţării se vor înregistra averse de ploaie sau chiar furtuni. 

Vremea în București

Bucureştenii vor avea parte miercuri, 14 august, de maxime de 33 de grade pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 19 grade. Cerul rămâne senin de la prima oră până a doua zi, iar Maxima zilei se va înregistra la ora 16:00.

Vremea în Iaşi

În Iaşi, se anunţă cer parţial însorit, iar temperatura înregistrată va ajunge până la 32 de grade Celsius. Noaptea, meteorologii transmit că vor fi până la 16 grade Celsius. Iată că după o zi de temperaturi caniculare, în această zonă a ţării sunt aşteptate averse de ploaie, după apus.

Vremea în Constanţa

Miercuri, 14 august, în timpul zilei, se vor înregistra temperaturi de 28 de grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. Noaptea, temperatura va scădea până la 20 grade Celsius. Pe litoral, cerul rămâne senin până la miezul nopţii. Maxima se anunţă a fi în jurul prânzului.

Vremea în Cluj

În Cluj, ziua de miercuri aduce o aversă de ploaie sau furtună! Ziua, sunt aşteptate până la 30 de grade Celsius. Noaptea, se vor înregistra 15 grade Celsius şi meteorologii spun că vor fi averse de ploaie şi burniţă ocazională. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro