Prognoza meteo 13 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 13 august. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 13 august. După o perioadă în care atenţionarile meteo de furtuni şi vijeli erau la ordinea zilei, România se află acum sub alertă de caniculă. Temperatura înregistrată în mai toate regiunile ţării va ajunge în aceste zile până la 37 de grade Celsius la umbră.

Meteorologii anunţă că toată ţara se află sub atenţionare meteo de cod calben de caniculă. Astfel, marţi, 13 august, la umbră, se vor înregistra temperaturi extrem de ridicate, de până la 37 de grade Celsius. 

Cele mai ridicate temperaturi se anunţă în vest, nord-vest și local în sud.

Vremea în București

Bucureştenii vor avea parte marţi, 13 august, de maxime de 36 de grade pe timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 17 grade. Maxima zilei se va înregistra la ora 15:00, iar cerul va rămâne senin până a doua zi.

Vremea în Iaşi

În Iaşi, se anunţă cer predominant însorit, iar temperatura înregistrată va ajunge până la 35 de grade Celsius. Noaptea, meteorologii transmit că vor fi până la 18 grade Celsius. La fel ca în Capitală, maxima se va înregistra la ora 15:00.

Vremea în Constanţa

Marţi, 13 august, în timpul zilei, se vor înregistra temperaturi ceva mai scăzute decât în restul ţării, de până la 28 de grade Celsius. Totuşi, soarele va fi extrem de strălucitor. Noaptea, temperatura va scădea până la 21 grade Celsius. Pe litoral, cerul rămâne senin până la miezul nopţii.

Vremea în Cluj

În Cluj, ziua de marţi aduce temperaturi caniculare! Ziua, sunt aşteptate până la 34 de grade Celsius. Noaptea, se vor înregistra 18 grade Celsius. Aici, maxima se va înregistra în jurul orei 14:00.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro