Prognoza meteo, 15 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Arad sau Oradea

Prognoza meteo, 15 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Arad sau Oradea © Arhiva

Iarna cea grea se lasă așteptată la noi în țară, iar în ultimul timp am avut parte de temperaturi ce anunțau mai degrabă începutul primăverii. De câteva zile gradele au scăzut considerabil în România și gerul s-a simțit în aproape toate regiunile.

Miercuri, 15 ianuarie, vom avea parte de temperaturi tot pozitive, iar maxima la nivel național va fi de cam de 2-3 grade, iar soarele va fi o prezentă episodică pe cer.

Vremea în București

Bucureștenii vor avea parte de o maximă de doar două grade, cer înnorat, aer cețos și foarte puține raze de soare. Cu toate că nu sunt șanse de ploaie, vremea va fi una destul de închisă.

Vremea în Constanța

La malul mării maxima zilei va fi de șapte grade pe parcursul zilei, cu nori joși și ceață, iar briza mării va intensifica frigul. Noaptea se vor înregistra zero grade și sunt șanse destul de mari să își facă apariția și câțiva stropi de ploaie, anunță ANM.

Vremea în Arad

La Arad maxima va fi de opt grade, deci ceva mai cald decât în restul țării, însă soarele nu va încălzi prea mult atmosfera. Cu toate acestea, minima va fi de -4 grade, cu șanse mici de ploaie.

Vremea în Oradea

Și la Oradea vor fi ceva mai multe grade în termometre. Se vor înregistra opt grade, dar soarele nu va fi prezent pe cer. Noaptea se vor înregistra tot -4grade, cu ceață și șanse mici de ploaie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro