Vremea în București, duminică, 12 ianuarie. Soare "cu dinți" și maxime de 9 grade

Vremea în București, duminică, 12 ianuarie. Soare "cu dinți" și maxime de 9 grade © Arhiva

Vremea pare să anunțe mai degrabă începutul lunii martie pentru că temperaturile sunt destul de ridicate pentru această perioadă. Gradele urcă în continuare în termometre, însă soarele va fi o prezență episodică pe parcursul zilei.

Duminică, 12 ianuarie, bucureștenii vor avea parte de maxime de 9 grade, cu cer predominant senin, și o minimă de un grad. Pe parcursul zilei își vor face apariția și norii, însă aceștia vor fi sporadici.

Vremea pe ore în București

Dimineața îi va găsi pe bucureșteni cu temperaturi de un grad, înregistrat la ora 7:00, cu nori pe cer. La ora 9:00 se vor înregistra 2 grade, urmând să mai crească pe parcursul zilei. Așadar, la ora 10:00 vor fi 3 grade, și din păcate își vor face apariția și ploile. la ora 13:00 vor fi 7 grade, cu cer parțial însorit, iar la ora 14:00 se va înregistra și maxima zilei, respectiv 8 grade Celsius, cu cer parțial însorit.

La ora 16:00 temperaturile vor începe să mai scadă și se vor înregistra 6 grade, cu șanse mici de precipitații, iar la ora 18:00 vor fi 4 grade, cu cer predominant senin. Spre seară, la ora 20:00 vor fi doar 2 grade, cu șanse mici de ploaie, iar la ora 22:00 vor fi doar zero grade, potrivit Accuweather.com. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro