Prognoza meteo 15 septembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Prognoza meteo 15 septembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo 15 septembrie. Săptămâna se încheie în mai toate regiunile ţării cu temperaturi de până la 25-26 de grade Celsius şi cer însorit. Pe parcursul nopţii însă, situaţia se schimbă drastic, mai ales în partea de vest a ţării. 

Mijlocul lunii septembrie aduce şi primele semne ale venirii toamnei, care, până acum, a mai lăsat vara să-şi facă de cap în România.

Vremea în București

Pentru ultima zi a săptămânii, meteorologii anunţă în Capitală temperaturi de până la 29 de grade Celsius. În Bucureşti, pe parcursul zilei, cerul va fi însorit, iar valoarea resimţită va fi de 30 de grade Celsius. Noaptea, temperatura din termometre va scădea până la 11 grade Celsius, dar cerul va fi senin.

Vremea în Iaşi

Duminică, 15 septembrie, septembrie, în Iaşi, termometrele vor arăta valori de până la 24 de grade Celsius. În această regiune, meteorologii anunţă pentru primele ore ale zilei cer parţial însorit. Noaptea, vor fi înregistrate valori de până la 16 grade Celsius şi cerul  mai mult senin.

Vremea în Constanţa

Ziua de duminică aduce pe litoral temperaturi de până la 23 grade Celsius. Pe parcursul zilei, cerul va fi parţial însorit, iar maxima se va înregistra în intervalul 13-17. După apus, cerul se anunţă mai mult senin. Temperatura din termometre va scădea până la 16 grade Celsius.

Vremea în Cluj

În Cluj, pentru ziua de duminică, 15 septembrie, meteorologii anunţă valori de până la 24 grade Celsius şi cer parţial însorit. Noaptea, valorile scad până la 7 grade Celsius. În partea de vest a ţării, toamna începe uşor-uşor să-şi intre în drepturi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro