Prognoza meteo 2 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 2 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 2 noiembrie. Weekendul începe cu veşti bune de la meteorologi, pentru majoritatea regiunilor ţării. Se vor înregistra valori mai ridicate decât zilele trecute, dar acest lucru nu înseamnă că norii vor părăsi total teritoriul României.

Vremea în Bucureşti

Meteorologii vin cu veşti bune pentru acest weekend. De sâmbătă, 2 noiembrie, începe să se încălzească din nou, uşor-uşor! În această zi, se anunţă vreme cu soare şi nori. Mercurul din termometre va ajunge până la 13 grade Celsius, iar pe înserate, scade până la 4 grade Celsius. Cerul rămâne parţial spre predominant noros după miezul nopţii. 

Vremea în Iaşi

Vreme cu nori şi soare şi în partea de est a ţării. Sâmbătă, 2 noiembrie, în Iaşi se vor înregistra valori de până la 10 grade Celsius pe parcursul zilei. Noaptea, deşi se anunţă 8 grade Celsius, temperatura resimţită va fi de 4 grade Celsius. Aici, ziua se încheie cu cer predominant noros.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, valorile cresc începând de sâmbătă, 2 noiembrie. Meteorologii anunţă maxima de 13 grade Celsius pe parcursul zilei, când se vor resimţi, de fapt, 11 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar termometrele vor arăta 11 grade Celsius. 

Vremea în Cluj

Dacă în majoritatea regiunilor se înregistrează creşteri, în Cluj, situaţia rămâne cam... la fel. Sâmbătă, 2 noiembrie, va fi vreme cu nori şi soare, iar maxima zilei, 10 grade Celsius. Mercurul din termometre scade uşor pe parcursul nopţii, până la 6 grade Celsius. Norii rămân pe cer şi în partea de vest a ţării.


facebook whatsapp twitter pinterest