Vremea în București, sâmbătă, 2 noiembrie. Începe să se încălzească

Vremea în București, sâmbătă, 2 noiembrie. Începe să se încălzească © Pexels

Prognoza meteo pentru București, sâmbătă, 2 noiembrie. După ce România a fost lovită de un val de aer rece care a adus temperaturi mai scăzute decât ar fi normal, iată că lucrurile încep să reintre, ușor ușor, pe un drum normal. Valorile cresc și încep să ajungă în jurul mediilor tipice acestei perioade.

Sâmbătă, bucureștenii vor avea parte de o vreme frumoasă și de o zi superbă de toamnă. Maxima zilei va fi de 14 grade, o valoare normală pentru acest interval al anului, iar cerul va fi unul variat. Noaptea va fi frig, minina înregistrată fiind de 4 grade Celsius.

Vremea pe ore în București, sâmbătă, 2 noiembrie

De dimineață va fi frig, cu o valoare îrnegistrată de numai 4 grade Celsius. Continuă să se încălzească ușor, odată cu apariția soarelui. Mazima zilei va ajunge la o valoare de 14 grade, în jurul orei 15.00, însă temperaturile scad rapid odată cu apusul soarelui.

După frig şi ninsoare, România va fi lovită de un val de aer tropical

Meteorologii au anunțat că vremea se schimbă radical în următoarele câteva zile. Europa va fi lovită de un val de aer tropical, venit după ce un alt val, de data asta de aer rece, a adus temperaturi scăzute și chiar ninsori în România. Începând cu sâmbătă, termometrele vor indica valori din ce în ce mai ridicate. În anumite zone din Europa de Est se vor înregistra și valori de până la 25 de grade Celsius!


facebook whatsapp twitter pinterest