Anunţ din partea meteorologilor! După frig şi ninsoare, România va fi lovită de un val de aer tropical

Anunţ din partea meteorologilor! După frig şi ninsoare, România va fi lovită de un val de aer tropical © fotografie simbol: arhivă

După câteva zile cu temperaturi scăzute şi ninsoare în unele zone din ţară, meteorologii anunţă că un val de aer tropical va ajunge în România. Vremea se schimbă din nou, radical, începând de săptămâna viitoare.

Meteorologii de la Severe Wather Europe anunţă schmbări radicale de vreme pentru Europa Central şi de Est. Potrivit prognozei lor, şi în România va ajunge un nou val de căldură, aşadar temperaturile vor creşte după valul de aer rece care a adus inclusiv ninsori în România.

Frig va mai fi până vineri, atunci când temperatura va fi cu zece grade mai scăzută decât normalul acestei perioade, însă, de sâmbătă, gradele din termometre vor indica teperaturi din ce în ce mai ridicate. 

În Europa de Est temperaturile vor ajunge chiar şi până la 25 de grade până luni, 4 noiembrie. Până atunci însă, vor mai fi minime negative, mai ales în zona de nord a ţării.

În continuare este valabilă o informare meteo de ninsori la munte şi precipitaţii mixte în restul zonelor. Aceasta rămâne valabilă până la data de 1 noiembrie, ora 10:00. Până atunci va fi frig, iar vântul va avea intesificări în unele zone, în regiunile estice, sudice și sud-vestice. În dimineaţa zilei de 1 noiembrie temperatura minimă va fi negativă, mai ales în jumătatea de nord a ţării. 

În Bucureşti, vineri, pe 1 noiembrie, temperatura se menţine scăzută. Vor fi maxim 8 grade Celsius în Capitală, iar pe parcursul zilei cerul va fi acoperit de nori, însă din când în când îşi va mai face apariţia şi soarele. 

Vă reamintim că în noaptea de miercuri spre joi a nins în judeţul Alba ca-n poveşti. Un strat mic de zăpadă s-a depus şi la Şureanu şi Vârful Petreasa, la cota 1700. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro