Prognoza meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 31 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 31 octombrie. Temperaturile scad în continuare în majoritatea regiunilor ţării. Joi, 31 octombrie, maxima anunţată pe timpul zilei este de 10 grade Celsius. Noaptea, va fi extrem de frig, fiind aşteptate valori de până la -1 grad Celsius. Luna noiembrie vine cu gerul!

Vremea în Bucureşti

Temperaturile continuă să scadă în zona de sud a ţării! În Capitală, meteorologii anunţă valori mici atât ziua, cât şi noaptea. Joi, 31 octombrie, în Bucureşti se va înregistra maxima de 6 grade Celsius pe timpul zilei. Temperatura resimţită va fi însă de 4 grade Celsius. După apus, mercurul din termometre scade până la 4 grade Celsius, iar cerul va fi parţial spre predominant noros.

Vremea în Iaşi 

În partea de est a ţării, se anuntă vreme cu nori şi soare. Temperatura maximă aşteptată pe parcusul zilei de joi, 31 octombrie este de 7 grade Celsius. Noaptea însă, scade dramatic. Cerul va fi parţial spre predominant noros şi se vor înregistra valori de până la -1 grad Celsius. 

Vremea în Constanţa

Pe litoral, ziua de joi, 31 octombrie, aduce precipitaţii. Încă de la primele ore ale dimineţii, norii pun stăpânire la malul mării. Deşi se anunţă 10 grade Celsius, temperatura resimţită va fi 6 grade Celsius. Noaptea, spun meteorologii, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar maxima de 8 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Temperaturi cu minus şi în partea de vest a ţării! Ziua de joi, 31 octombrie începe cu cer parţial însorit şi se încheie cu cer parţial spre predominant noros. Încă de la orele dimineţii, se vor înregistra valori de până la 9 grade. Spre apus însă, mercurul din termometre ajunge la... -1 grad Celsius. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro