Vremea în București, joi, 31 octombrie. Ziua este la fel de frig ca noaptea

Vremea în București, joi, 31 octombrie. Ziua este la fel de frig ca noaptea © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, joi, 31 octombrie. Gata cu toamna călduroasă și frumoasă. Joi, valul de aer polar care pătrunde pe teritoriul României aduce valori friguroase, de două ori mai mici decât ar fi normal în această perioadă. Din cauza norilor, ziua va fi chiar la fel de frig ca noaptea.

Frig general în Capitală, în ultima zi a lunii octombrie. După ce primele două luni de toamnă au adus valori medii de 20 de grade, cu mult peste pragul tipic perioadei, acum toată România se confruntă cu aer foarte rece. Maxima zilei în București va fi de numai 7 grade. Însă, din cauză că soarele nu va fi prea prezent pe cer, temperatura resimțită va fi de 4 grade. Asta înseamnă că, practic, va fi la fel de frig ca noaptea, când minima înregistrată va fi de 3 grade.

Vremea pe ore în București, joi, 31 octombrie

Dimineața va debuta într-un mod ploios. În jur de 05.00, vor fi averse și o valoare de 5 grade. Nu se încălzește prea mult în restul zilei. Prima schimbare apare abia la prânz, la ora 13.00, atunci când termometrele indică cu 1 grad mai mult, mai exact 6 grade. Cam asta va fi media generală a zilei, urmând ca 7 grade să fie atinse abia la ora 20.00. Prin urmare, ziua va fi una noroasă peste tot, iar media valorilor va fi cam de 6 grade.

Există și vești bune pentru cei care nu vor să aibă parte de o iarnă prematură. Pest câteva zile, ar urma să se încălzească ușor, ajungând la temperaturi apropiate de cele tipice perioadei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro