Veşti sumbre de la meteorologi. Vremea se schimbă radical în toată ţara, iar temperatura scade până la limita îngheţului

Veşti sumbre de la meteorologi. Vremea se schimbă radical în toată ţara, iar temperatura scade până la limita îngheţului © Arhivă

Vremea se schimbă radical în toată ţara, iar temperaturile vor scădea foarte mult, chiar la pragul de îngheţ. Cele mai afectate zone vor fi cele sudice, pe timpul zilei, urmând ca noaptea în zona de nord şi nord-est să fie foarte frig.

Temperaturile minime vor scădea până la -5 grade

De asemenea, spun meteorologii, temperatura minimă urmează să ajungă până la -5 grade. În plus, vor apărea şi înnorări şi vor fi precipitaţii de ploaie în toată ţara, însă nesemnificative cantitativ.

Vremea va fi extrem de rece joi, 31 octombrie

Vremea va fi extrem de rece, joi, 31 octombrie, la fel ca şi în ziua precedentă. De asemenea, vor fi şi precipitaţii. Meteorologii anunţă că la munte precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone va ploua. Temperatura maximă va ajunge până la 12 grade, în timp ce cele minime vor scădea până la -5 grade în jumătatea de nord a ţării.

Cum va fi vremea vineri, 1 noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie vine cu veşti puţin mai bune comparativ cu ziua precedentă, astfel că prima zi din luna noiembre aduce temperaturi ceva mai ridicate în mijlocul zilei, iar precipitaţiile vor încep să se amelioreze. Dacă cu o zi înainte, meteorologii anunţau zăpadă la munte şi ploaie în restul regiunilor, ei bine, vineri precipitaţiile se restrâng. Chiar şi aşa, înnorările persistă în mai multe zone din ţară.

Vântul va fi ceva mai puternic în sudul Banatului, dar şi pe crestele montane înalte. Aşa cum spuneam, pe timpul zilei temperatura va mai creşte puţin, însă în rest, temperatura minimă rămâne stabilită la -5 grade, la fel ca în ziua precedentă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro