Prognoza meteo 30 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 30 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 30 octombrie. Toamna îşi intră în drepturi în adevăratul sens! Miercuri, meteorologii anunţă scăderi de temperatură şi precipitaţii, în special în regiunea de sud a ţării. Maxima zilei va fi de 13 grade, iar noaptea valorile vor ajunge chiar şi până la 0 grade Celsius!

Vremea în Bucureşti 

Până la sfârşitul lunii octombrie, bucureştenii s-au bucurat de valori mai degrabă specifice verii. De miercuri, vremea se schimbă drastic. În Bucureşti, meteorologii anunţă maxima de 10 grade Celsius pe timpul zilei, dar temperatura resimţită va fi de 6 grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre scade la 4 grade Celsius. Încă de dimineaţă şi până la finalul zilei se vor înregistra precipitaţii.

Vremea în Iaşi

În partea de est a României, ziua de miercuri, 30 octombrie începe cu cer parţial însorit. Valorile însă, scad dramatic şi aici. Maxima aşteptată este de 9 grade Celsius pe parcursul zilei, iar noaptea, de 0 grade Celsius. Ziua se încheie cu cer noros. 

Vremea în Constanţa

Norii pun stăpânire pe litoral! În Constanţa, miercuri, 30 octombrie, sunt aşteptate valori de 13 grade Celsius pe timpul zilei şi 9 grade Celsius după apus. Temperatura resimţită însă, va fi de 8 grade Celsius, respectiv 2 grade Celsius. Meteorologii anunţă perioade de ploaie şi în această regiune. 

Vremea în Cluj

În Cluj, după o perioadă de valori ridicate, miercuri, 30 octombrie, se vor înregistra 12 grade Celsius pe timpul zilei, când cerul va fi parţial însorit. Noaptea, mercurul din termometre scade la 2 grade Celsius, iar cerul rămâne noros.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro