Prognoza meteo 22 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 22 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol arhivă

Prognoză meteo marţi, 22 octombrie. Vreme frumoasă în majoritatea regiunilor ţării! După câteva zile călduroase, cu valori mai degrabă specifice lunii septembrie, veştile bune continuă. În această zi, maxima va fi de 24 de grade Celsius şi nici vorbă de furtuni sau precipitaţii!

Vremea în Bucureşti

Luna noiembrie se apropie cu paşi repezi, iar meteorologii continuă să anunţe vreme frumoasă pentru majoritatea regiunilor ţării. Marţi, 22 octombrie, în Capitală ziua începe cu mult soare. Pe parcusul zilei, mercurul din termometre va arăta până la 24 de grade Celsius. Noaptea, valorile scad până la 8 grade Celsius, iar cerul rămâne mai mult senin.

Vremea în Iaşi

În partea de est a ţării, valorile aşteptate sunt ceva mai mici. În Iaşi, ziua de marţi, 22 octombrie, începe cu cer însorit spre parţial noros. Maxima nu va depăşi 20 de grade Celsius pe timpul zilei şi 10 grade Celsius, după apus. Spre sfârşitul zilei, norii îşi vor face apariţia pe cer, dar nu sunt anunţate precipitaţii.

Vremea în Constanţa

Cer parţial însorit şi pe litoral! Marţi, 22 octombrie, în Constanţa, meteorologii anunţă valori de până la 19 grade Celsius pe parcursul zilei. Noaptea, mercurul din termometre scade până la 14 grade Celsius. În această regiune, cerul rămâne predominant noros.

Vremea în Cluj

Temperaturi ridicate şi în Cluj! În partea de vest a ţării, îndeosebi în Cluj, se vor înregistra valori de 24 de grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit încă de la primele ore ale dimineţii. După apus însă, termometrele nu vor arăta mai mult de 7 grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi senin.


facebook whatsapp twitter pinterest