Prognoza meteo 23 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj

Prognoza meteo 23 noiembrie. Cum va fi vremea în București, Iaşi, Constanţa sau Cluj © Foto simbol Pixabay

Prognoză meteo 23 noiembrie. Weekendul vine cu iarna! Anotimpul rece se instalează uşor-uşor, pe teriotoriul României, începând de sâmbătă, 23 noiembrie. Temperaturi cu minus în majoritatea regiunilor ţării, fulgi de nea şi averse de ploaie, în această zi!

Vremea în Bucureşti

În Capitală, sâmbătă, 23 noiembrie, meteorologii anunţă averse de ploaie încă de la primele ore ale dimineţii, până la miezul nopţii. Mercurul din termometre va ajunge la 5 grade Celsius pe parcursul zilei, iar după apus scade până la 3 grade Celsius. Pracitc, va fi la fel de frig şi ziua, şi noaptea!

Vremea în Iaşi

În partea de est a ţării, iarna îşi intră în drepturi. Sâmbătă, 23 noiembrie, vor cădea primii fulgi de nea, în Iaşi. Maxima zilei va fi de 2 grade Celsius, dar temperatura resimţită, cu 4 grade mai puţin. Noaptea, norii rămân pe cer, iar termometrele vor arăta -1 grad Celsius.

Vremea în Constanţa

Pe litoral, se vor înregistra valori ceva mai ridicate decât în restul regiunilor ţării. Cu toate acestea, constănţenii vor avea parte de averse de ploaie pe parcursul întregii zile. Termometrele vor arăta până la 11 grade Celsius, iar după apus, mercurul scade la 8 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Vreme cu nori şi soare, în Cluj! Meteorologii anunţă pentru partea de vest a ţării valori de până la 9 grade Celsius pe timpul zilei şi -2 grade Celsius, după apus. În Cluj, ziua se încheie cu cer mai mult senin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro